Vélemények

 
 

2009. május 15.

Név: Böczkös István
E-mail: boczy1@t-online.hu
Üzenet:
Véleményt írni egy könyvről mindig felelősség, hiszen bárki azonnal kontrollálhatja az általad leírtakat, amint elolvassa a könyvet.
Jelen esetben viszont a felelősség igazán minimális, mert az Online aranybánya egy olyan írás, ami minden olvasójának tartogat valamit, amit az online üzletében biztosan tud használni a gyakorlatban is.
A könyv a maga nemében egyedülálló, hiszen útmutatóul szolgál, és lépésről-lépésre megmutatja azt, mit is kell tennie annak, aki online kívánja felépíteni passzív jövedelmet hozó üzletét.
Nagyon fontos számomra az is, hogy teljesen független bármely cég termékeitől, és szolgáltatásaitól, ezzel is azt bizonyítva, hogy egyszerűen, és hatékonyan használható bármely
MLM üzlet felépítésénél, az indulástól a révbe érésig.
Mindenkinek jó szívvel merem ajánlani a könyvet, és kívánom az elolvasásával tudja megvalósítani az álmait, és ezáltal azt is megtapasztalhassa, mi is az az anyagi függetlenség.
Kedves Laci, köszönöm a többi olvasó nevében is ezt a remekművet.

2009. június 6.

Név: Czérna Szabolcs
E-mail: ccs@t-online.hu
Üzenet:
Azon szerencsében volt részem, hogy még kézirat formájában elolvashattam. Akkor éreztem, hogy ez egy áttörés az MLM-ben. Voltak már online próbálkozások, de a profizmus mindegyikből hiányzott. Laci a 20 éves online marketing tudását adta hozzá a vállalkozásomhoz ezzel a könyvvel és nagyban hozzájárult a sikereimhez. Kívánom mindenkinek, hogy a könyvben leírtakat alkalmazza egy jó vállalkozásban és szép élete lesz. Jó olvasást!

 

2009. október 17.

Név: Horváth István
E-mail: vitalcafe@gmail.com
Üzenet:
Kócsó László "Online aranybánya" című könyve nálam telitalálat volt!
Személyes kapcsolatunk alapján nagy várakozással vettem kezembe a könyvet, s nem csalódtam: egyszerre motiváló, oktató, s szórakoztató volt. Az MLM-hez való viszonyunk hasonlósága addig is érzékelhető volt számomra, s a könyv megerősített ebben.
Ez a könyv elsősorban azoknak készült, akik hozzám hasonlóan értik az MLM határtalan előnyeit, azonban az MLM-ben szokásos nyomulás eddig visszatartotta őket attól, hogy belevágjanak.
Nos, a hozzám hasonlóknak itt a lehetőség: ez az írás meggyőzi őket arról, hogy nem csak hagyományos MLM létezik.
Én pedig (eddig elért eredményeim jogosítanak fel) élő példaként szolgálok erre.

 

2009. december 08.

Név: Kárpáti Ferenc
E-mail: karpatiferenc@gmail.com
Üzenet:
Üdv László! Nagyon értékesnek és hasznosnak találtam a könyvet. Kb. egy éve kezdtem el kacsingatni afelé, hogy legyen oldalam interneten. Több tucat órát töltöttem már el a gép előtt, hogy használható módszereket találjak. Miután harmadjára is elolvastam a könyvet, rájöttem, hogy több mint 10 év tapasztalatáért ennyit fizetni röhej. Az áramra kiadott pénz több volt már ennél. Nagyon használható, kipróbált és letisztult módszerek vannak ebben a könyvben. Mindenkinek ajánlom, aki pénzt, időt, és fáradságot akar megspórolni magának. Tripla ennyit is adtam volna ezért a könyvért... (ez a mondat nem a szerzőnek szólt :) )

 

2010. január 09.

Név: Bálint Sarolta
E-mail: kavelady@gmail.com
Üzenet:
Ez a könyv biztosít mindenki számára egy olyan módszert, amellyel az ember otthonról működtethető saját vállalkozásba foghat egy számítógép segítségével.Nagy élmény volt számomra a könyv előszöri olvasása. Azóta „kézikönyv”-ként használom, rendszeresen merítek belőle ötleteket.Ha a leírt, nagyszerű módszerek közöl az ember egyet is következetesen alkalmaz, már csak a befektetett munka kérdése, hogy mennyi idő alatt valósítja meg a kitűzött céljait.Köszönöm Laci, hogy megírtad ezt a hasznosan forgatható könyvet, tanulmányozását, minden hálózatépítőnek figyelmébe ajánlom!

Bálint Sarolta

 

2010. április 16.

Név: mgr.Csordás Róbert
E-mail: csordasrobert@sksyu.net
Üzenet:
Online Aranybánya egy széleskörű hasznos online marketing kézikönyv.
Tükrözi a szerző többéves számitógépes, határokon átivelő internettes web-marketinges sikeres munkáját.
Mai számitógépes időben az internettes hálózatépitésnek és értékesitésnek mind nagyobb hangsúlya van.
A marketing ilyen alakjának mind több és több alkalmazója van.
Aki anyagian sikeresen szeretné használni a számitógépes lehetőségeket számára egy nagyon fontos és értékes lépés e könyv átolvasása.
A könyvben lefektett lépések és folyamatok nagyon értékesek azok számára akik az internet hálózatukat másképp, eredményesen és profitorientáltan szeretnék használni.
Áttekinthető és információgazdag könyv.

mgr.Csordás Róbert
mérnök közgazdász

 

2010. április 20.

Név: Máté Ildikó
E-mail: ildiki@ganodermakave.hu
Üzenet:
Ha manapság aranyásásra adnád a fejed (bár én inkább most egy gyémántra hajtok! )… neeem! Ne rohanj el felszerelést vásárolni! Elég, ha föllapozod Kócsó László Online aranybánya c. könyvét. Igen, ez már a 21. sz.! Nem kell ott lenned személyesen: aranyat bányászni is lehet online.
A könyvből mindenre megkapod a választ, amire szükséged lehet: milyen eszközök segítik a munkádat, kiből lesz a jó munkatárs, hogyan kerüld el a buktatókat…
Tanácsokat, ötleteket ad a kreatív online marketinghez. Valójában ezek inkább gondolatébresztők, hiszen a könyv célja az, hogy találd meg a saját utadat, a saját módszereidet.
Egyetlen dolgot nem csinál meg helyetted: a DÖNTÉST magadnak kell meghoznod. Amint ezt megtetted, a könyv ragyogó útitársad lesz! Szinte használati útmutató: minden oldalán újabb ötleteket találsz a saját aranybányádhoz.
Az informatika évszázadában élünk – határtalan lehetőségekkel. De ne feledd, újfajta intelligenciára is szükséged lesz az érvényesüléshez! Nevezzük online intelligenciának (OQ). A háttér adott, a kézikönyv nagy segítség, de kulcs mindenkor a te kezedben van.

Máté Ildikó

 

2010. május 23.

Név: dr.Varga Györgyné, Teri
E-mail: teri@terikave.hu
Üzenet:
Kócsó László: Online Aranybánya

Olvasom mindenkinek az ajánlását, véleményét, mindenki talál benne valamit, ami az ő részére különösen érdekes, s ezekkel minddel egyet lehet érteni:

Maximálisan igaz a benne lévő profi tudás és munka, rengeteg példát ad kreativitásra, érdekes, szórakoztató, s nagyon jól használható kézikönyve az online hálózatépítésnek.

Ami számomra még lenyűgöző, hogy pszichológiai alapon is hat ez a könyv:

Mindent, a szükséges, tényszerű ismereteket is, könnyen elsajátíthatóan közöl, azt sugallva, amit Laci szinte minden előadásán is elmond: „Ilyen egyszerű az egész”. Talán épp ezért, vagy akár ezért is, sok esetben nemcsak azt érzem az éppen tárgyalt témával kapcsolatban, hogy meggyőzött, igaza van, hanem azt is, hogy mindig is ezt gondoltam, mintha az én gondolataimat írta volna le! Lehet, hogy azért, mert annyira logikusan építi fel, hogy nem is hagy más alternatívát - telitalálat! – egyszerűségében is nagyszerű!

Kedves Laci! Én is köszönöm a könyvedet, köszönöm, hogy olvashatom, használhatom! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki hálózatépítéssel szeretne sikeres lenni!

dr.Varga Györgyné, Teri

 

2010. május 28.

Név: Kiss János
E-mail: kissjohn@kaveuzlet.hu
Üzenet:
A könyv tele van gyakorlatban használható, profi ötletekkel. Olyan mint egy letisztult - több 10 év gyakorlatát, tudását magában foglaló eszencia. Javaslom mindenkinek aki szeretne az internet és az MLM segítségével konkrét jövedelemre szert tenni. Ezt a könyvet nem elég elolvasni - használni, alkalmazni kell a benne leírt ötleteket, tapasztalatokat, tudást! Informatikusként sok sok egyszerű,de mégis hatékony technikát tanultam ebből a könyvből. Köszönöm a szerzőnek, hogy megosztotta velünk a tudását, tapasztalatait és nem nekünk kell a kísérletezgetést végig csinálni!

 

2010. június 2.

Név: Czidlina Ildikó
E-mail: ildiko@gyogyitoharmonia.hu
Üzenet:
Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Gyakorlatias, közérthető! Végre nem egy marketing-mágus lila ködös szövegéből kell kihámozni a lényeget. Én sikeresen használom.

 

2010. június 7.

Név: Specht József
E-mail: jozsef.specht@dxn.hu
Üzenet:
Évek óta teljesen biztos voltam abban, hogy a megoldást számomra, valahol az internet és az MLM környékén kell keresni. Tettem is, de nem túl sok sikerrel. Majd jött Laci, és az ő tudománya, melynek morzsáit már könyve megjelenése előtt sikerült felszedegetnem. Megtaláltam egyből, amit kerestem. Nagy öröm volt, amikor megjelen az Online aranybánya, mert egy nagyon jól szerkesztett, egyszerű, bárki számára olvasható, és megérthető olvasmányt kaptunk a szerzőtől. Nem hemzseg az egyszerűú ember számára érthetelen szakszövegektől, hanem inkább nagyon is életközeli. Tényleg aranybánya! Igazi megtisztelteés, hogy íróját barátomként ismerhetem!